ИЗГОТВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ

Производствената база с която разполага мебелна къща “BOGE” позволява да предложим на нашите клиенти работа по индивидуален проект, което означава, че при желание от страна на клиента се взимат размери на място след което се разработват варианти специално по тези размери. Доверете ни се и нека Ви покажем на какво сме способни, като ще предоставим целия си опит, за да може крайният резултат да е точно това което сте си представяли.

3D ПРОЕКТИРАНЕ

Нека заедно си представим вашия проект като го видим в 3D вариант изготвен от нашите дизайнери.

ОСТОЙНОСТЯВАНЕ

В случай, че вече е изготвен проект, но клиента има нужда от производител който да го направи реалност, няма проблем. Ние ще се радваме да остойностим вашия проект и да го произведем с най-високо качество.

ПРОИЗВОДСТВО

Мебелна къща „BOGE“ разполага със собствена производствена база, в която има възможност за изработка на корпусна и мека мебел. Работим предимно с ПДЧ и фурнирован или лакиран MDF. Като лаково покритие можем да предложим всички разновидности: мат, сатен, гланц и перла. Всички лакирания се извършват в собствено бояджийно и с абсолютна гаранция за високо качество на покритието.

Като обков работим само с висок клас механизми на Hettich, BLUM, Hafele. В интерес на различния и уникален дизайн, ползваме най-различни доставчици на орнаменти, с помощта на които мебелите ни придобиват индивидуалност, неповторимост и разпознаваем почерк. Благодарение на коректност и високо качество, до момента мебелна къща „BOGE“ е завоювала сериозен пазарен дял и се радва, както на утвърдената си и лоялна клиeнтела, така и на нова публика, пред която се доказва всеки ден.

ВНОС НА ТОП ИТАЛИАНСКИ БРАНДОВЕ

Мебелна къща „BOGE” e официален и ексклузивен представител на едни от най-добрите италиански брандове за мебели и осветление. Разгледайте списъка и освободете въображението си.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!